Auto-mane

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“

AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Adresa internetske stranice: http://auto-mane.com
Nedjelja, 14 Travanj 2019 22:12

Prijevoz bicikla automobilom

Bicikl je najsigurnije prevoziti u automobilu, ali to je najčešće nemoguće, osobito ako na izlet ide više ljudi, svaki sa svojim biciklom.

Nedjelja, 14 Travanj 2019 22:11

Servis klimatizacijskog uređaja

Vlasnici rabljenih automobila koji povremeno ne uključuju klimu u hladnim zimskim mjesecima u prve toplije dane često se susreću s otkazivanjem kompresora.

Svake zime vozilo je izloženo ekstremnim vremenskim uvjetima: vlaga, hladnoća, poledica, snijeg, sol za posipavanje ceste…

Budite slobodni preuzeti LISTU PROVJERA KOD KUPNJE RABLJENOG VOZILA na sljedećem LINKU.

Ulaskom Hrvatske u EU sve veći broju ljudi razmišlja o kupnji vozila preko granice, no je li to stvarno isplativo? Donosimo Vam nekoliko činjenica i savjeta o kojima bi trebalo razmisliti prije nego se zaputite u ovu avanturu.

Jeftino rabljeno vozilo može postati rupa bez dna što se troškova tiče ako ne obratite pozornost na nekoliko osnovnih pravila. Zato otvorite oči i naćulite uši prilikom kupnje rabljenog vozila.

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 09:02

Volkswagen Golf GTE plug-in hibrid

Na skorašnjem Auto Showu u Ženevi bit će predstavljen novi sportski Volkswagen Golf GTE plug-in hibrid s četiri vrata.To  će ujedno biti peti po redu tip pogonskog sklopa koji se nudi s Golf modelima.

Petak, 14 Ožujak 2014 09:29

Brutalan Mercedes-Benz C63 AMG

Nova generacija Mercedesa C63 AMG u prodaju kreće početkom 2015.godine. Izrađen će biti na novoj modularnoj MRA platformi koja je lakša i pruža bolje performanse. Ukupna potrošnja smanjena je za oko 20%.

Policija u Dubaiju je nedavno predstavila Bugatti Veyron kao dio njihove flote patrolnih automobila, a sljedeći policijski automobil mogao bi biti i Koenigsegg One:1 koji je bio nedavno predstavljen na auto salonu u Ženevi.

‘Sleepers’ su automobili koji izgledaju bezazleno, ali imaju ubojitu snagu i performanse ispod poklopca motora. Kao Q-brodovi u Drugome Svjetskome ratu mame bezazlene napadače.

Oglašavanje na portalu Automane

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.