2015. Hyundai Sonata interijer

Hyundai je nakon objave eksterijera sedme generacije Hyundai Sonate, objavio i interijer nove limuzine. Dizajn prednjeg dijela automobila je konzervativniji nego dizajna prethodnika. Šesterokutna rešetka te futuristički stražnji dizajn naglasio je da se radi o dinamičnoj limuzina srednje klase. Veći međuosovisni razmak povećao je prostranost i stabilnost Sonate. Interijer nove Sonate odlikuju čiste linije, isto kao i eksterijer.

Šesterokutna središnja konzola ( koja pomalo podsjeća da je od BMW-a serije 3) ima veliki, visoko pozicionirano zaslon osjetljiv na dodir i jednostavan audio i klima uređaja u svojoj bazi. Interijer je redizajniran tako da bude više intuitivan za korištenje, s smanjenim brojem kontrolnih prekidača i učinkovitije grupiranim kontrolama kako bi vozač tijekom vožnje imao što manje distrakcija. Standardna ručna kočnica premještena je i zamijenjena s električnom varijantom te se sada nalazi gdje i mjenjač brzina.

Volan s 4 kraka sada se nalazi ispred analognih mjerača brzine i okretaja motora te se između njih nalazi centralni ekran s najvažnijim informacija za vozača. Sjedala sedme generacije bit će udobnija te ergonomski prilagođena putnicima. Poboljšane su i vozne karakteristike te će tako vozač tijekom vožnje imati više osjećaja za svaku komponentu koju dotakne.

Nova Sonata imat će sedam zračnih jastuka te novu tehnologiju sigurnosnih pojaseva. 51% tijela nove Sonate je izrađeno od čelika visoke čvrstoće.

10/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.