Alfa Romeo Giulia – premijera nove sportske limuzine

Talijanski proizvođač je prije nekoliko dana u Milanu predstavio novi model Giulia, najnoviju sportsku limuzinu srednje klase s pogonom na stražnje kotače. Alfa Romeo Giulia, predstavljena u najsnažnijoj inačici Quadrifoglio Verde, nasljednik je modela 159 i krasi je agresivniji dizajn. Potpuno nova platforma prilagođena je s Maseratija Ghiblija, a Giulia straga koristi multilink osovinu, dok Torque Vectoring sustav koji savršeno usmjerava snagu i moment dolazi serijski.

Snaga se na stražnju osovinu prenosi putem mjenjača s dvostrukom spojkom, a ESP je dovoljno diskretan i dopušta puno užitaka za volanom. Automobil će pokretati izuzetno štedljiv 3,0 litreni V6 turbobenzinski motor koji će razvijati 510 konjskih snaga, a također će u ponudi biti dostupni benzinski i dizelski četverocilindarski motori, s pogonom na sva četiri kotača po izboru. Ovom je automobilu za ubrzanje do 100 kilometara na sat potrebno svega 3,9 sekundi.

Alfa Romeo novom Giulijom cilja na konkurenciju poput Mercedesa C63 AMG S, BMW-a M3 i Audija RS4. Detaljnije informacije o Giuliji, uključujući cijenu i početak prodaje, za sada još nisu poznate.

29/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.