Baby Jeep – Jeep Renegade 2015

Procurile su informacije i slike Jeepovog novog crossover SUV-a samo par dana prije službenog predstavljanja na Motor Showu u Ženevi. Slike eksterijera su objavljene na portalu Jalopnik, a samo jedna jedina slika objavljena je na Jeep Renegade forumu. Početna ideja za ime novog modela bila je Jeepster, ali je naknadno promijenjena na Renegade koje je zadnji put korišteno 2008.godine za Jeepov koncept automobil s malom potrošnjom goriva.

Novi Renegade je također ekonomičan što se potrošnje tiče, a podvozje je posudio od Fiata koje se trenutno korsiti na modelu 500L, a uskoro će se i pojaviti na novom modelu 500X.
Zanimljive novine koje se mogu vidjeti na slikama koje su procire su dvije krovne ploče koje se mogu ukloniti, oznaka modela na donjem djelu prtljažnih vrata i touchscreen zaslon u unutrašnjosti. Novi Renegade će prevenstveno biti namijenjen kao cestovno vozilo s pogonom na prednje kotače, iako će u ponudi biti i verzija nazvana Trail Rated Renegade Trailhawk koja će biti dostupna s pogonom na sve kotače. Motori će vjerojatno biti imati četiri cilindra kao i Fiatovi modeli 500 i 500L.

Službeno predstavljanje će biti za par dana na Motor Showu u Ženevi, a u prodaju se očekuje da će negdje na jesen.

06/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.