Bluesummer – električni kabriolet inovativnog dizajna

Dvije francuske tvrtke, PSA Peugeot i Bolloré, potpisale su sporazum o strateškoj suradnji u pogledu električnih vozila i zajedničkog korištenja automobila. Vincent Bolloré, predsjednik i glavni direktor tvrtke Bolloré, smatra da je to velik korak naprijed u razvoju električnih vozila serijske proizvodnje i tvrdi da je njegov tim iznimno ponosan na ovo partnerstvo temeljeno na poduzetništvu, inovaciji i brizi za okoliš.

Riječ je o modelu Bluesummer, koji je 100% električni kabriolet, a k tome još i četverosjed. Automobil inovativnog dizajna prilagođen je svim situacijama, vodotporan je, jednostavan za održavanje i ne emitira nikakvu buku.

Automobil je dugačak 369 centimetara, širok 171 centimetar i visok 161 centimetar, a ukupna masa praznog vozila iznosi 1285 kilograma.

Autonomija Bluesummera će u gradskoj vožnji iznositi 200 kilometara, automobil će razvijati maksimalnu brzinu od 110 kilometara na sat i koristit će Bolloré BlueSolutions LMP bateriju kapaciteta 30 kWh. Bluesummer će se proizvoditi od rujna 2015. godine u tvornici PSA Peugeot Citroen u francuskom Rennesu.

09/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.