Brutalan Mercedes-Benz C63 AMG

Nova generacija Mercedesa C63 AMG u prodaju kreće početkom 2015.godine. Izrađen će biti na novoj modularnoj MRA platformi koja je lakša i pruža bolje performanse. Ukupna potrošnja smanjena je za oko 20%. Novi C63 dobit će potpuno novi 4.0-litarski V8 motor sa dva turbopunjača te bi morao razvijati između 450 i 500 KS. Motor će biti uparen za sedam stupanjskim mjenjačem sa dvostrukom spojkom, a ne novim devet stupanjskim automatskim mjenjačem.

Novi Mercedes C63 AMG imat će i AMG DRIVE UNIT upravljačku jedinicu za odabir dinamičnih ili komfornih postavki vozila, ESP postavki te postavki podvozja. Glavne razlike u odnosu na običnu C klasu su povećani usisi zraka na prednjem braniku, lakši aluminijski naplatci, masivnije i snažnije disk kočnice, spojler na prtljažniku i auspuh s četiri završetka. U ponudi će biti samo pogon na stražnje kotače. Osim limuzine, Mercedes C63 AMG imat će u ponudi i kabriolet, coupe i karavan.

Uz ove varijante, biti će dostupna i Black Series varijanta koja će kao i sve ostale biti još snažnija od AMG verzije.

Predstavljanje se može očekivati na ovogodišnjem Auto SHowu u New Yorku.

14/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.