Chevrolet Bolt - povratak u budućnost

Chevrolet Bolt - novi koncept električnog automobila američkog proizvođača predstavljen je na sajmu automobila u Detroitu u siječnju ove godine. Automobil kojeg krasi inovativan i beskompromisni dizajn, izrađen je od laganih materijala poput aluminija, magnezija te karbonskih vlakana. Proizvođač tvrdi da će autonomija novog Bolta s jednim punjenjem baterije iznositi više od 320 kilometara, a napredna litij-ionska baterija će se moći napuniti do 80% za manje od 45 minuta.

Neke od komponenti opreme koje vrijedi izdvojiti su veliki 10-inčni MyLink kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, stakleni krov duž cijelog automobila koji stvara otvoren i prozračan unutarnji ambijent, a vozilom će se također moći upravljati i putem pametnog telefona pomoću aplikacije Bolt EV Connect, koja je zamišljena kao daljinski upravljač s brojnim funkcijama poput automatskog parkiranja i usmjeravanja vozila na određenu lokaciju.

Očekuje se da će proizvodnja novog električnog automobila započeti 2017. godine u General Motorsovoj tvornici u Orionu, no za sada još nije poznato hoće li se model prodavati pod istim nazivom kao i koncept.

10/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.