Citroen DS 5 – ime i duh Žabe

Francuski proizvođač nedavno je redizajnirao svoj model DS 5 po uzoru na legendarni model Citroen DS 19 (Žabu). Najuočljivija promjena u dizajnu je nova maska hladnjaka, koja će se ugrađivati u sve buduće DS modele, a također su ugrađena nova svjetla koja objedinjuju diodnu i ksenonsku tehnologiju. Automobil je dugačak 453 centimetra, širok 187 centimetara i visok 150 centimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 272 centimetra.

Obujam prtljažnog prostora iznosi 468 litara, a može se povećati na dodatnih 1288 litara. Što se tiče motora, očekuje se da će novi DS 5 biti dostupan u varijantama s benzinskim motorima koji će razvijati od 165 do 210 konjskih snaga i dizelskim motorima koji će razvijati od 120 do 180 konjskih snaga, a osim toga će također biti dostupna i hibridna verzija koja će razvijati ukupno 200 konjskih snaga. DS 5 na hrvatskom se tržištu očekuje u rujnu ove godine.

Cijene još nisu poznate, ali se očekuje da će najvjerojatnije biti na razini dosadašnjih modela.

24/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.