Citroen DS3 – Back in black

Francuski proizvođač nedavno je redizajnirao svoj model Citroena DS3 koji donosi specijalnu seriju Black zavodljivog dizajna u crnoj boji Perla Nera. Na specijalnoj seriji DS3 Black dodatno su naglašeni kromirani elementi atraktivnog dizajna. Atraktivan interijer u crnoj boji kod Black izdanja odlikuje se francuskom luksuznošću i praktičnim dizajnerskim solucijama. Automobil je dugačak 3948 milimetara, širok 1715 milimetara i visok 1458 milimetara. Međuosovinski razmak kotača kod ovog automobila iznosi 2464 milimetara. Neke od komponenti koje uključuje serijska oprema su tempomat, automatski klima uređaj i efikasan audio sustav s komandama na upravljaču. Citroen DS3 Black dostupan je u ponudi s turbodizelskim Blue HDI motorima koji razvijaju od 100 do 120 konjskih snaga. Ovaj automobil ima nisku potrošnju goriva i smanjenu emisiju štetnih plinova. DS3 ne zaostaje od svojih konkurenata, kao što je Audi A1, s obzirom na to da je mnogo jeftiniji, a na tržištu je dostupan po cijeni od približno 150 tisuća kuna.

16/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.