Fiat 500 – moderna interpretacija izvornika

Nedavno osvježeni Fiatov model 500 moderna je interpretacija izvornog modela iz 1957. godine. Najuočljivije razlike primjetne kod vanjskog dizajna su novi 15 i 16-inčni aluminijski naplaci, redizajnirana prednja svjetla i nova LED dnevna svjetla, a također su redizajnirana i stražnja svjetla, napravljene su određene izmjene na stražnjem braniku te je kupcima na raspolaganju nekoliko novih boja i kombinacija boja karoserije.

Automobil je dugačak 357 centimetara, širok 163 centimetra i visok 149 centimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 230 centimetara. Osnovni obujam prtljažnog prostora kod ovog automobila iznosi 185 litara. Što se tiče motora, u ponudi će biti dostupni benzinski motori koji će razvijati od 70 do 105 konjskih snaga i Multijet II dizelski motor koji će razvijati 100 konjskih snaga, a kasnije će također u ponudi biti dostupna i eko verzija.

Osvježeni Fiat 500 bit će dostupan u tri paketa opreme: Pop, Pop Star i Lounge. Standardna oprema u svim modelima uključuje Uconnect infotainment sustav sustav s 5-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, LED dnevna svjetla , AUX i USB utore te sedam zračnih jastuka.

Redizajnirani Fiat 500 na hrvatskom se tržištu očekuje ove jeseni.

07/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.