Gledaj i plaći – Maserati Quattroporte Special Edition

Maserati je potvrdio da će na ovogodišnjem Motor Showu u Ženevi predstaviti 2 modela. Prvi će biti Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition koji se temelji na konceptu predstavljenim pod istim imenom na prošlogodišnjem Motor Showu u Frankfurtu. Od koncepta do produkcijskog modela Zegna Quattroporte stigao je u suradnji Maseratia s Zegna odijelima. Unutrašnjost automobila izgledao kao i koncept prošle godine s udobnom mekanom kožom na sjedalima, vratima i naslonima za glavu.

Sudeći po slikama može se zaključiti da se konačni model neče značajno razlikovati od koncepta. Maserati navodi da će samo 100 automobila ovog modela biti proizvedeno, jedan za svaku godinu postojanja Maserati kompanije koja je započela rad davne 1914.godine. No to je samo jedan od automobila koji će biti predstavljen na ovogodišnjem Motor Showu u Ženevi. Sljedeći model koji će biti predstavljen označit će budućih 100 godina u proizvodnji Maserati automobila – istiću iz Maseratija. Detalja o tome automobilu nema nikakvih te je Maserati dobro radio na tajnosti proizvodnje ovog modela.

Nagađa se da bi se moglo raditi o novom, jačem i sportski orijentiranom Gran Turismu ili o malo slabijem Gran Turismo modelu koji bi bio konkurent Jaguarovom F Typu.

06/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.