Grdosija na 6 kotača Mercedes Zetros 6×6

Tražite li savršeno vozilo za eventualnu zombi apokalipsu? Onda uzmite u obzir ovaj kamion iz Mercedesa nazvan Zetros sa 6×6 pogonom. Ovaj Zetros sa slika u vlasništvu je dvojce Mongolskih biznismena koji slobodno vrijeme provode loveći vukove, ali također uživaju i u luksuzu. Kako bi spojili strast prema lovu i luksuz dvojac je proizveo ovu beštiju od kamiona. Ispod poklopca motora nalazi se 7.2 litreni dizelski motor s 6 cilindra koji proizvodi više od 1200 Nm okretnog momenta!

Svu tu ogromnu snagu, Zetros može raspodijeliti na svih 6 kotača pa stoga uopće nema problema u kretanja ovog diva u lovu kroz snježni pokrivač ili vožnje po brdu mrtvih zombija. Nakon dana provedenog u lovu bilo na vukove ili zombije, dvojac se lagodno i udobno može smjestiti u kabinu Zetrosa i odmoriti se od cijelo dnevnog adrenalina. Unutrašnjost je vrlo prostrana i osim klasičnih stvari koje se mogu naći u kamp kućicama kao što su kreveti, stol i stolice, nudi i dva LCD televizora, satelitsku povezanost cijelog sustava, BOSE ozvučenje, kuhinju i kupaonicu s tušem.

Cijeli električni sustav unutrašnjosti napajanje dobiva od akumulatora koji se automatski pune pomoću dizelskog agregata samog vozila. Ako pa kojim slučajem vozilo ostane bez goriva, solarne ploče na krovu pobrinut će se da i dalje uživate u luksuzima unutrašnjosti. Na stražnjoj bočnoj desnoj strani vozila nalazi se prostorija u kojoj je smješten i ATW quad motocikl za neke kraće rute ili jednostavno za malo uživanja u offroad vožnji.

Opće poznata stvar je da su savršena vozila za zombi apokalipsu ona koja se kreću po vodi kao brodovi, ali ukoliko se nađete na kopnu, ovaj kamion vas sigurno neće razočarati.

05/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.