Hyundai Creta – najava novog korejskog crossovera

Hyundai je najavio kako uskoro namjerava na tržište izbaciti novi model kompaktnog crossovera pod nazivom Creta. Pretostavlja se da će se Creta najvjerojatnije temeljiti na konceptu ix25 koji je prošle godine predstavljen u Pekingu. Automobil je dugačak 4270 milimetara, širok 1780 milimetara, visok 1630 milimetara, dok mu međuosovinski razmak iznosi 2590 milimetara. Novi crossover dijelit će naziv s najvećim grčkim otokom Kreta.

Korejski proizvođač tvrdi da bi ovaj automobil trebao biti utjecajni globalni model koji će pomoći Hyundaiju da dođe da novih kupaca na novim tržištima, kao i na onim tržištima na kojima je Hyundai već prisutan. Očekuje se da će se Hyundai Creta najprije pojaviti na indijskom tržištu do kraja ove godine, a nakon toga automobil će postupno biti dostupan i na ostalim svjetskim tržištima, a na europskom se tržištu očekuje najkasnije do 2017. godine.

Izgled i tehničke specifikacije novog modela korejskog crossovera još uvijek su nepoznati.

08/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.