Hyundai Tucson– nastavak nove generacije s provjerenim nazivom

Hyundai je na sajmu automobila u švicarskoj Ženevi ove godine u ožujku predstavio nasljednika svog kompaktnog SUV modela ix35 s provjerenim nazivom Tucson. Novi Tucson dizajnom podsjeća na veći Hyundaijev model Santa Fe i bit će dostupan u izvedbi s prednjim pogonom i pogonom na sva četiri kotača.
Automobil je dugačak 4475 milimetara, širok 1850 milimetara i visok 1645 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2670 milimetara.

Osnovni obujam prtljažnog prostora Tucsona nove generacije iznosi 513 litara. Što se tiče motora, novi Tucson će u ponudi biti dotupan u varijantama s benzinskim motorima koji će razvijati od 135 do 176 konjskih snaga i dizelskim motorima koji će razvijati od 115 do 184 konjske snage, a također će biti dostupno i nekoliko hibridnih verzija.

Automobil je opremljen brojnim sigurnosnim sustavima poput sustava prepoznavanja ograničenja brzine, sustava pomoći pri parkiranju, sustava zadržavanja vozila u voznoj traci, sustava nadzora nad mrtvim kutem, sustava upozorenja na bočni promet otraga i sustavom automatskog kočenja u slučaju opasnosti.

Novi Hyundai Tucson na europskom se tržištu očekuje u drugoj polovici ove godine i proizvodit će se u Hyundaijevim pogonima u Češkoj, a cijene su još uvijek nepoznate.

15/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.