Kako je i krenulo uskoro i naša policija nabavlja jedan

Policija u Dubaiju je nedavno predstavila Bugatti Veyron kao dio njihove flote patrolnih automobila, a sljedeći policijski automobil mogao bi biti i Koenigsegg One:1 koji je bio nedavno predstavljen na auto salonu u Ženevi. Tako bi se One:1 pridružio bogatoj floti superautomobila policije u Dubaiju koja osim spomenutog Bugattija uključuje i Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador, McLaren 12C, Brabus B63S Widestar, Ferrari FF, BMW M6 Gran Coupe i još neke superautomobile, ali nijedan od njih još nije švedski.

Koenigsegg One:1 pokreće 5.0-litarski V8 motor sa 1340 KS. Karoserija modela Agera je olakšana za 20% te je postignuta ukupna masa One:1 koja iznosi 1340kg. Omjer mase i snage je 1:1.

Sa svojom maksimalnom brzinom od 440km/h iza sebe ostavio bi i Bugatti Veyron. Policijska inačica One:1 bila bi u ‘uniformi’ zelene i bijele boje. Iako je već svih 6 komada prodano, policija Dubaija uvijek može iznenaditi novom jurilicom.

14/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.