Kia CEE'D – redizajnirani model dolazi s novim motorima

Kia je na sajmu automobila u švicarskoj Ženevi u ožujku 2015. godine predstavila osvježeni model Cee'd. Redizajnirana Kia Cee'd dobila je neznatno svježiji izgled, a vidljive su i blage promjene u unutrašnjosti s kromiranim elementima i piano lakom. Kod vanjskog dizajna vrijedi izdvojiti nove 16 i 17-inčne naplatke, široki branik uglatih linija s kromiranim rubovima svjetala za maglu i dorađenom maskom motora na prednjem dijelu, dok se na stražnjem dijelu vozila ističu novi branik i nova grafika LED svjetala. Ugradnja dodatne izolacije putničke kabine i prostora oko motora rezultirala je smanjenom razinom buke i vibracija u unutrašnjosti vozila, a također su primjetne sitne promjene na instrumentnoj ploči, oblogama vratiju i otvorima za ventilaciju. Što se tiče motora, očekuje se da će redizajnirani Cee'd biti dostupan u varijantama s 1,4 i 1,6 litrenim benzinskim motorima koji će razvijati od 100 do 128 konjskih snaga i dizelskim 1,6 litrenim motorima koji će razvijati od 110 do 136 konjskih snaga, a osim toga u ponudi će također biti dostupni novi trocilindarski ecoTurbo benzinski motori koji će razvijati od 100 do 120 konjskih snaga. Redizajnirani model Kie Cee'd na europskom se tržištu očekuje ove jeseni.

02/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.