Kozmetički tretman za Citroen DS3 D Style i D Sign

Citroen je udružio snage sa Benefit Cosmetics i u suradnji s njima razvio je posebne dvije linije DS3 supermini Citroena. Te dvije linije se temelje na D Style i D Sign paketu opreme. Treće posebno izdanje Citroena DS3 doći će na tržište kasnije ove godine. D Sign Citroen novim detaljima posebno cilja na žensku populaciju te je inspiraciju za uređenje uzeo crveni ruž za usne i rumenilo za lice.

Rubin crvena boja koristi se kao završni detalj za eksterijer sa kontrasnim bijelim krovom i retrovizorima kao i za krom na 17-inčnim aluminijskim naplatcima. Ovu liniju pokretat će 1.2-litarski benzinski motor sa 82 KS sa 5 stupanjskim ručnim mjenjačem. Eksterijer je ukrašen i LED dnevnim svjetlima, klima uređajem, Bluetooth-om i USB priključkom. Za D Style model inspiracija je bila mascara Benefit Cosmeticsa, sa metalik sivim završetkom , narančastim krovom i retrovizorima.

Izged upotpunjuju 17- inčni crni alu naplatci te zatamnjena stražnja ztakla. Ovaj D Style model pokreće snažniji 1,6-litarski motor sa turbopunjačima i 120 KS.

14/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.