LaFerrari vs. Ferrari Enzo

Ukoliko se pitate jeste li ispravno pročitali naslov ove novosti odgovor je DA! I to se desilo. Novi LaFerrari i Ferrari Enzo voze i utrkuju po planinskoj zavojitoj cesti, stoga odvojite par minuta i pogledajte video u nastavku!

Za glazbenu podlogu u ovom video zaslužni su motori ovih automobila. LaFerrari ispod poklopca motora ima 6.3 litreni V12 motor koji razvija 790 KS + 160 KS koje razvija elektromotor. Od 0-100 km/h potrebno mu je nešto manje od 3 sekunde, od 0-200 km/h 7 sekunda, a maksimalna brzina iznosi čak 349 km/h! Zvuk koji proizvodi ovaj automobil je jednostavno prestrašan i nemoguće ga je opisati riječima. Kliknite na video i uvjerite se sami.

Ferrari Enzo ne zaostaje previše za novim modelom LaFerrari. Ispod poklopca motora nalazi se 6.0 litreni V12 motor s 660 KS te od 0-100km/h stiže za 3.6 sekundi, 402 metara prolazi za 11 sekundi i krajnja brzina mu je također nešto viša od 349 km/h!

Nećemo više duljiti, uživajte u sljedećim minutama! :)

11/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.