Lamborghini Huracán kreću proširiti s novim modelima

Lamborghini Huracan model će se proširiti na "najmanje pet" derivata, prema glavnom izvršnom direktoru tvrtke Stephanu Winkelmannu. Novi pogon na stražnjim kotačima LP580-2 donosi broj Huracanaca na prodaju na četiri, zajedno s njim, LP610-4 coupé, LP610-4 Spyder i LP620-2 Super Trofeo utrkama koji čine trenutni raspon.

Winkelmann, koji možda napušta Lamborghini prema izvješćima industrije, rekao je da je Huracán Lamborghinijev "naj fleksibilniji "automobil i da je projektiran od samog početka s više varijanti. "Za razliku od Gallarda, gdje je došlo do naše strateške izvedbe nakon što je automobil razvijen, a bio je uglavnom u drugom dijelu životnog ciklusa, s Huracanima smo pokrenuli sve te stvari tijekom razvoja baznog automobila", rekao je.

Sljedeći Huracan vjerojatno će biti Spyderova inačica LP580-2, ali Winkelmann je također potvrdio da je dio planiranog programa bio usmjerenija varijanta, možda usvajanje sufiksa Superveloce ili Superleggera. "Sigurno će postojati automobil koji ide u smjeru 'lakše' i 'brže'," rekao je. "Stvarno gledamo mnogo pristupa."

01/11/2016
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.