Lamborghini Urus bi mogao dobiti svoju hibridnu verziju

To je veći izazov za instalaciju hibridni pogonski sklop u sportskom automobilu, gdje je dodatna težina ima veći utjecaj. Maurizio Reggiani, voditelj istraživanja i razvoja tvrtke Lamborghini, rekao je: "Kada dodate akumulator od 200 kg u super-sportski automobil, odmah promijenite raspodjelu težine automobila. Uništiš DNK automobila. "U Urusu će biti veći pretinac za prtljagu, tako da imate prostor gdje možete instalirati baterije u položaj koji je u principu dobar za SUV, a vi ne trebate potpunu obnovu ili prepakiranje automobila".

Da bi se izradio sportski automobil s emisijom CO2 ispod 100 g / km, rekao je Reggiani, znači instaliranje 200 kg baterija, a zatim "potrošnju količine novca kako bi se ponovno spasila ova težina, morate koristiti titan, magnezij i ugljična vlakna u svakom dijelu automobila" ,

Lamborghinijev predsjednik i glavni izvršni direktor Stephan Winkelmann objasnili su da je hibridni sportski automobil bio teži za tvrtku da ga financijski opravdava. "Ako zaista želite imati hibridni automobil s, primjerice, električnim rasponom od 50 km, ali želite i održati dobru snagu do težine, podižete bar na automobil od milijun funti", rekao je.

01/12/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.