Lexus IS 200T – nova limuzina za europsko tržište

Toyotin luksuzni brand Lexus predstavio je novi model limuzine IS 200t koji će biti dostupan isključivo s pogonom na stražnje kotače. Ovaj automobil će pokretati novi 2,0 litreni četverocilindarski turbobenzinski motor, koji će razvijati 245 konjskih snaga, uparen s osmerostupanjskim Sport Direct Shift mjenjačem. Maksimalna brzina koju novi Lexus IS200t može postići iznosi 230 kilometara na sat, a do sto kilometara na sat ubrzava za sedam sekundi.

Prosječna potrošnja goriva iznosi oko sedam litara na sto kilometara. Novi Lexus IS 200t bit će dostupan sa 17 i 18-inčnim naplacima, a na europskom se tržištu očekuje u rujnu ove godine. Detaljnije informacije o novom Lexusu, uključujući i cijenu, za sada još nisu poznate.

30/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.