Lexus RC 350 F Sport

Ukoliko razmišljate u kupovini sportskog automobila, a Lexusov RC F model Vam je malo previše, Lexus je predstavio novi RC 350 F Sport model koji se smjestio između standardnog RC i najjačeg RC F modela. U novom modela uljučeno je aktivno podešavanje ovjesa i Lexus Dynamic Handling paket koji uključuje sisteme za bolje upravljanje vozilom. Sistem omogućuje promjene i izmjene postavki ovjesa, upravljača, stabilnosti i kuteva kotača i to sve u vožnji pomoću analiziranja trenutne brzine, kuta kretanja i vozačevog inputa.

Rezultat svega ovoga je bolje upravljanje, bolja kotrola vozila i ležanje u zavojima i bolje prijanjanje za podlogu. Razike u onosu na standardni RC model su agresiviniji prednji dio, 19′ aluminijski naplatci i F oznaka na prtljažniku automobila. U unutrašnjosti također ima razlika. Poseban upravljač i mjenjač presvučeni kožom i posebna Rioja crvena koža na sjedalima. Lexus RC 350 F Sport koristi isti motor kao i standardni RC model, a to je 3.5 litreni V6 motor s 306 KS.

Automobil ima pogon na stražnje kotače i automatski mjenjač s 8 brzina. RC 350 F Sport model možete pogledati i uživo kroz par dana na Ženevskoj Motor Showu, a u prodaji se može očekivati na jesen ove godine.

03/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.