Luksuzna zvijer – Audi S3 limuzina

Novi Audi S3 koji na tržište dolazi na proljeće , limuzina s 300 KS i Quattro pogonom na sva četiri kotača- vrhunac je Audijeve kompaktne ponude. Od obične limuzinske izvedbe, eksterijer novog S3 se razlikuje po modifikacijama na odbojnicima, single frame rešetki, vanjskim zrcalima, bočnim pragovima, usisnicima zraka te stražnjem spojleru. U stražnji difuzor integrirane su četiri cijevi ispušnog sustava s kromiranim završetkima. Svjetla su ista kao i kod kabrioleta te naglašavaju agresivni izgled novog S3.

Automobil je spušten za 25 mm zahvaljujući sporskom ovjesu koji osigurava bolje upravljanje, a električni servo sustav upravljanja mijenja svoj prijenosni odnos te pruža odgovarajuću povratnu informaciju za svaku situaciju. Unutrašnjost S3 od prethodnika razlikuju sportska sjedala, instrumenti sa sivim oznakama te šavovi na sjedalima u 3D izgledu. Novi S3 pokreće četverocilindrični motor 2.0 TFSI sa 300 KS i 380 Nm okretnog momenta.

Ovaj motor kombinira napredne tehnologije kao što su dvostruko ubrizgavanje goriva, Audi Valvelift sustav s modulom i ventilom za upravljanje toplinom i ispušnim sustavom integriranim u glavi cilindra. Motor je uparen sa S-tronic ručnim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Za ubrzanje od 0-100km/h potrebno mu je 4,9 sekundi. Maksimalna brzina ograničena je na 250 km/h, a prema Audiju potrošnja bi trebala biti oko 6,9l/100km.

17/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.