Mazda 6 Wagon AWD – atrakcija među karavanima

Osvježena Mazda 6 donosi blage preinake u dizajnu te je uveden 4x4 pogon, koji je dostupan jedino u karavanskoj dizelskoj inačici, a preuzet je iz modela CX-5. Automobil je dugačak 481 centimetar, širok 184 centimetara i visok 147 centimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 275 centimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 522 litre, a preklapanjem stražnjih sjedala moguće ga je povećati na dodatnih 1648 litara.

Što se tiče motora, karavanska inačica Mazde 6 dostupna je s 2,2 litrenim turbodizelskim motorima koji razvijaju od 150 do 175 konjskih snaga, a prosječna potrošnja goriva kreće se oko 6 litara na sto kilometara. Modernija i raskošnije opremljena unutrašnjost Mazde 6 pruža visoku razinu udobnosti, a cjelokupnom izvedbom prednjači u srednjoj klasi karavana.

Komponente uključene u paket opreme Attraction su LED dnevna svjetla, tempomat, parkirni senzori, grijanje prednjih sjedala, pomoć kod kretanja na uzbrdici, automatski dvozonski klima uređaj, 17-inčni aluminijski naplaci, električni preklopivi retrovizori i zatamnjeni prozori s kromiranim okvirima, a uz doplatu su također dostupni navigacijski sustav, metalik boja i zaštita prtljažnika. Za osnovni model Mazde 6 Wagon AWD potrebno je izdvojiti otprilike 281 tisuću kuna.

18/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.