Mazda CX-3 – japanski šminker

Japanski proizvođač automobila predstavio je na sajmu automobila u Los Angelesu krajem prošle godine maleni crossover pod nazivom CX-3. Ovaj automobil krasi pomalo neobičan KODO dizajn naglašen agresivnim linijama i pomiče tradicionalne granice. Maleni crossover zasnovan je na istoj platformi koju koristi Mazda 2 i peti je automobil s kompletnom SkyActiv tehnologijom, uključujući i AWD nove generacije. Automobil je dugačak 4275 milimetara, širok 1765 milimetara, a visina mu iznosi 1550 milimetara , dok je međuosovinski razmak u iznosu od 2750 milimetara.

Novi model CX-3, koji je prilagođen modernom tržištu, također će u ponudi imati raskošan paket opreme za informiranje i zabavu, koji će obuhvatiti MZD Connect sustav za  povezivanje u automobilu. Osnovni model će sadržavati i 16- inčne naplatke, a s 18-inčnim naplacima dodatno će se ponuditi najaraktivnija estetika. Što se tiče motora, europski modeli CX-3 će biti pokretani SkyActiv-G 2.0 litrenim benzinskim motorom u dvije varijante koji razvijaju od 120 do 150 konjskih snaga i novim SkyActiv-D  1.5 litrenim turbodizelskim motorom koji razvija 105 konjskih snaga.

Očekuje se da će početna cijena ovog modela, koji će u salone pojaviti tijekom lipnja ove godine, iznositi otprilike 17 tisuća € , a ovisno o detaljima i dodatnoj opremi   cijena može porasti na čak 30 tisuća €.

29/05/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.