Mazda CX-5 – osvježenje popularnog japanskog kompaktnog SUV-a

 

Mazda je prije nekoliko mjeseci osvježila svoj atraktivni kompaktni SUV model CX-5, koji je inspiriran Kodo dizajnom. Osvježen je vanjski i unutarnji dizajn s blagim tehničkim preinakama, a promjene u vanjskom dizajnu automobila jedva su uočljive. Promjenu na prednjem kraju Mazde CX-5 donosi nova maska hladnjaka, a najveća i najvažnija promjena u vanjskom dizajnu odnosi se na smanjenje retrovizora, što je posljedica suradnje s kupcima. Što se tiče stražnjeg kraja, ugrađena je diodna tehnologija na stražnja svjetla istog oblika kao i kod dosadašnjeg modela.

Automobil je dugačak 455,5 centimetara, širok 184 centimetara i visok 171 centimetar, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 270 centimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 503 litara, a može se dodatno povećati na 1620 litara. Jedan od motora koji pokreće Mazdu CX-5 je već poznati 2,2 litreni četverocilindarski turbodizelski motor koji razvija 150 konjskih snaga s prosječnom potrošnjom goriva ispod šest litara na sto kilometara.

Osvježena Mazda CX-5 sa srednjim paketom opreme Attraction dostupna je po cijeni od približno 255 tisuća kuna.

26/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.