Mercedes B 180 – praktična kutija

Njemački proizvođač je prošle godine redizajnirao B-klasu po pitanju tehnologije, izgleda i novih motora. Merecedes B 180 praktičnog je kutijastog oblika bez pretjeranih dizajnerskih solucija. Automobil je dugačak 4393 milimetara, širok 1786 milimetara i visok 1157 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2699 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 488 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala može se povećati na dodatnih 1547 litara. Zahvaljujući velikim staklenim površinama, vozaču i putnicima okruženje je svjetlije i ugodnije. Ugodna unutrašnjost za obiteljske vožnje nudi obilje prostora u oba reda sjedala.
Serijski paket opreme Urban je na zadovoljavajućoj razini, a neke od komponenti koje sačinjavaju serijsku opremu su šest zračnih jastuka, ABS i ESP sustav te sustav za prevenciju sudara. Jedan od novih motora koji pokreće redizajnirani Mercedes B 180 je, između ostalog i štedljiviji četverocilindarski 1,5 litreni turbodizelski motor koji razvija 109 konjskih snaga, a proizvodi ga Renault u suradnji s Daimlerom. Mercedes B 180 dostupan je po cijeni od približno 225 tisuća kuna za osnovni model.

17/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.