Mercedes CLA Shooting Brake – novo mjerilo luksuza

Mercedes Benz CLA Shooting Brake nedavno je doživio premijeru u Hrvatskoj na zagrebačkom Cro Auto Show-u. Razvoj ovog modela Mercedes je započeo ohrabren početnim rezultatima prodaje modela CLA. Mercedes Benz CLA Shooting Brake je kombinacija progresivnog dizajna s obilje prostora. CLA Shooting Brake krasi energičan, samouvjeren izgled povezan s izražajnim i sportskim dizajnom prednjeg kraja vozila. Već se prije znalo da će CLA Shooting Brake svojim stražnjim krajem podsjećati na model CLS Shooting Brake, a prednji kraj je preuzet od CLA kupe limuzine.

U unutrašnjosti veliki pomični panoramski krov osigurava još više svjetla i daje ugodan osjećaj u vozilu. Ambijentalno osvjetljenje s dvanaest različitih boja i pet stupnjeva osvjetljenja u dodatnoj opremi pruža posebnu atmosferu. Kvaliteta prtljažnika u dodanoj opremi može se u dodatnoj opremi povećati dizajnerskim aluminijskim vodilicama. Kao glavni konkurenti ovom automobilu navode se Audi A4 Avant, BMW serije 3 Touring i Volvo V60.

Što se tiče motora koji će biti preuzeti od standardnog CLA modela, u ponudi su dostupni dizelski motori CLA 200CDI, CLA 200CDI 4MATIC, CLA 220 CDI, CLA 220 CDI 4MATIC i benzinski motori CLA 180, CLA 200, CLA 250, CLA 250 4MATIC, CLA 250 Sport 4MATIC, CLA 45 AMG 4MATIC.

Očekuje se da će ovaj model privući mlađe kupce, koji se ubrajaju u ciljnu skupinu kada je riječ o Mercedesovim kompaktnim modelima s prednjim pogonom.

27/05/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.