Mitshubishi Pajero Sport – nova generacija sportskog crossovera

Mitsubishi Pajero Sport nove generacije doživjet će službenu premijeru na sajmu automobila u tajlandskom Bangkoku početkom kolovoza 2015. godine. Dizajn novog crossovera Pajero Sport vrlo je sličan onome koji krasi novi Mitsubishi Outlander. Automobil će se temeljiti na istoj platformi koju koristi nedavno predstavljeni pickup model L200 i očekuje se da će biti sličnih dimenzija kao spomenuti pickup.

Što se tiče motora, očekuje se da će novi Mitsubishi Pajero Sport biti dostupan u varijantama s benzinskim 2,4 litrenim motorom koji će razvijati 128 konjskih snaga i turbodizelskim 2,4 ili 2,5 litrenim motorima koji će razvijati od 128 do 181 konjske snage, a osim toga će također biti dostupna i hibridna verzija. Mitsubishi novom generacijom Pajero Sporta cilja na konkurente poput Toyote Fortuner, Chevroleta Trailblazer i Forda Endeavour.

Više detalja o novom Pajero Sportu bit će poznato nakon službene premijere u Bangkoku.

15/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.