Najjači Juke – Nissan Juke Nismo RS

Nissan je u Ženevi predstavio osvježenu izvedbu modela Nissan Juke. Novi Nissan Juke Nismo RS dolazi sa novim redizajniranim stražnjim i prednjim svjetlima, žmigavci su integrirani u retrovizore, proširen je popis standardne opreme, moguća je personalizacija eksterijera i interijera, proširen je i popis dodatne opreme kao što su panoramski krov, naplatci, veći izbor boja. Nissan Juke Nismo RS s prednjim pogonom , u kojem je prtljažni prostor drugačije uređen ima obujam od 354 litara.

Što se tehničkih noviteta tiče, 1.6-litarski atmosferski motor snage 117 KS zamjenjen je novim1.2-litarskim DIG-T turbo benzincem snage 115 KS. Ovaj novi motor moguće je upariti sa šest stupanjskim ručnim mjenjačem ili novim Xtronic prijenosom te pogonom na sva četiri kotača. 1.6-litarski DIG-T turbo motoru povećane su performanse te sada razvija snagu od 218 KS sa najvećim okretnim momentom od 280 Nm.

Što se tiče promjena karoserije, povećana je torzijska krutost, pojačane su kočnice (prednji diskovi 320mm), ventilirani stražnji diskovi, retrovizori su crveni, a dostupna su i sportska sjedala.

08/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.