Nova generacija Mercedes - Benz E klase dolazi 2017.godine

Nova E-klasa bit će izgrađena na modularnoj MRA platformi sa stražnjim pogonom pa će biti lakša od sadašnje E klase, zahvaljujući korištenju lakših materijala kao što je aluminij. Dizajn će biti sportskiji i aerodinamičniji od sadašnjeg. Dostupan će bit i 4X4 pogon. Motor će biti uparen sa devet stupanjskim automatskim mjenjačem, koji je bio predstavljen i bit će dostupan već 2015.godine sa redizajniranom E klasom.

Zahvaljujući novoj platformi nova generacija E klase dobit će i tri i četiri cilindarske motore sa nižom emisijom CO2 i manjom potrošnjom. Dostupno će biti i nekoliko hibrida ( elektromotor+benzinac ili dizel motor). Slična strategija već je viđena kod BMW. Imat će duži međuosovinski razmak i bit će dostupna kao: limuzina, karavan, coupe, kabriolet i produžena limuzina za kinesko tržište. Coupe E klase bit će duži od coupe-a C klase koji na tržište dolazi 2015.godine i sa kvalitetnijim materijalima od sadašnje E klase.

Na njegovoj bazi bit će napravljen i novi CLS.

17/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.