Nova igračka iz Lamborghini-a – Huracan LP 610-4

Ostalo je manje od tjedan dana do službenog predstavljanja novog Lamborghini modela pod nazivom – Huracan LP 640-4.Službeno predstavljanje će se održati na 84. Ženeva Motor Show-u.Kao dokaz da oni koji imaju,imaju uvijek previše je i činjenica da je Lamborghini zaprimio preko 700 narudžba u roku mjesec dana. Nasljednika ultra uspješnog Gallarda,pokreče 5.2 literni V 10 agregat. sa 610 konjskih snaga.Ovu zvijer malo lakšu od tonu i pol ( točnije 1422 kg) taj motor lansira od 0- 100 km/h za 3,2 sekunde dok je maksimalna brzina vrtoglavih 325 km/h.

Za osjećaj kao da je automobil zalijepljen za cestu brine novi elektronički kontroliran pogon na sva četiri kotača,dok je za munjevitu izmjenu brzina zadužen sedmerobrzinski mjenjač s dvostrukom spojkom Lamborghini Doppia Frizione.
Ukoliko ima među nama potencijalnih kupaca ove muške igračke svakako posjetite slijedeći link : lamborghini

28/02/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.