Novi Peugeot 308 SW

Na auto salonu u Ženevi predstavljen je dinamičan i sportski Peugeot 308 karavan izrađen na istoj platformi EMP2 kao i 308 hatchback. Peugeot 308 karavan je za 30 centimetara duži od hatch modela te konačna duljina iznosi 4,58 metara, ali je za 140 kilograma lakši od prethodnika 307 karavana. Odlikuje ga prostranost te praktičnost. Unutrašnjost je moderna i inovativna. Zapremnina prtljažnika karavana je 610 litara- veća od Golf i SEAT Leon karavana.

Njegove jednostavne linije tvore praktičan i funkcionalan prostor. Rukovanje je jednostavno, sjedala se jednim potezom mogu spustiti, podnica je ravna, a završna obrada je na nivou više klase. Unutrašnjost karavana je moderna i inovativna sa 9.7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji se nalazi u centru središnje konzole. Peugeot 308 karavan bit će dostupan s više paketa opreme- osnovnim Access paketom te opremom bogatijima Active, Allure i Feline paketima.

Osnovni paket sadrži : LED stražnja svjetla, LED dnevna svjetla, tempomat, klima uređaj i Bluetooth. Peugeot 308 karavan od lansiranja će biti dostupan sa benzinskim i dizel motorima sa odličnim performansama. 1.6-litarski BlueHDI dizelski motor emitira samo 85 g CO2/km. Dostupni će bit ii 2.0-litarski BlueHDI motor sa 148 KS i tri cilindarski 1.2 motor sa turbopunjačem i 128 KS.

17/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.