Novi Volvo XC90

View the embedded image gallery online at:
https://auto-mane.com/novosti/novi-volvo-xc90#sigProIda82e470dc9

Krajem 2014. na tržište dolazi druga generacija SUV sa sedam sjedala. Bit će to prvi modela sa SPA (Scaleable Platform Arhitecture) koja je proizvedena od aluminija i čelika. Struktura nadolazećeg modela XC90, podrazumijeva preko 40% toplinski obrađenog čelika, što je dodatno učvrstilo karoseriju. Novi Volvo XC90 bit će luksuzniji od prethodnika. Dizajn je elegantniji, prednja maska je šira, a LED svjetla preuzeta su od Volvo Coupe koncepta.

Osnovu motorizacije činit će četiri-cilindarski 2.0-litarski turbo benzinski i dizel motori pod oznakom VEA( Volvo Engine Architecture) koje karakterizira jednostavnost ugradnje. Snaga benzinaca bi se trebala kretati između 150 i 300 KS, a dizel motora između 130 i 240 KS. Pomoću novih tehnologija kao što su sustav otkrivanja pješaka u noći, sustav praćenja rubova ceste i prepreka s pomoći pri upravljanju i prilagodljivi tempomat uvelike će povećati sigurnost već jednog od najsigurnijih automobila na svijetu.

Kompanije Volvo Car Group i Apple Inc. udružile su snage te će vozačima Volvo automobila omogućiti korištenje Apple operativnog sustava.

14/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.