Opel Astra – peta generacija donosi više luksuza

Opel će u rujnu ove godine na sajmu automobila predstaviti novu , petu generaciju Astre pod oznakom K, koja će se temeljiti na novorazvijenoj GM platformi D2XX. Ovaj automobil krasit će dorađeni dizajn, inspiriran elementima s koncepta Monza, sličnih promjena kao i kod nove Corse. U odnosu na prethodni model iz 2009. godine pod oznakom J, nova generacija Astre bit će smanjenih dimenzija i laganija u prosjeku za dvjestotinjak kilograma.

Što se tiče motora, očekuje se da će nova Astra pod oznakom K biti dostupna u varijantama s benzinskim motorima koji će razvijati od 105 do 200 konjkih snaga i dizelskim motorima koji će razvijati od 95 do 170 konjskih snaga, a osim toga će u ponudi također biti dostupan novi 1.4 Ecotec četverocilindarski aluminijski benzinski motor koji će razvijati 145 konjskih snaga. Nova generacija Astre sadržavat će mnoštvo inovativne opreme, a neke od komponenti opreme koje će krasiti novu Astru su potpuno nova IntelliLux LED matrix svjetla te najnovija generacija IntelliLink infotainment sustava koji je kompatibilan s Google Android Auto te Apple CarPlay sustavima.

Peta generacije Astre pod oznakom K na tržištu se očekuje krajem 2015. godine.

12/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.