Opel Corsa OPC – mali sportaš

Peta generacija Opel Corse oplemenjena je u Opelovom OPC odjelu i krasi je naglašen agresivan dizajn prednjeg i stražnjeg kraja sa sportskim obilježjima. Automobil je dugačak 4021 milimetara, širok 1736 milimetara, visok 1479 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2510 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 285 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala može se dodatno povećati na 1090 litara.

Nova generacija Corse opremljena je izvrsnim sportskim Recaro sjedalima, IntelliLink sustavom jednostavnim za rukovanje, serijskim ksenon svjetlima s dnevnim LED svjetlima i Konijevim amortizerima koji se mogu prilagođavati prema načinu vožnje te standardnim elementima koji karakteriziraju OPC opremu. Ukoliko se odlučite za Performance paket opreme uz nadoplatu dobivate također 18-inčne naplatke, mehanički zatvarač diferencijala i Brembo kočnice.

Petu generaciju Opel Corse OPC pokreće dorađeni i štedljiviji četverocilindarski 1,6 litreni turbobenzinski motor uparen s ručnim šesterostupanjskim mjenjačem koji razvija 207 konjskih snaga. Prosječna kombinirana potrošnja goriva iznosi 7,5 litara na 100 kilometara. Najnovija generacija Opel Corse OPC već je izašla na hrvatsko tržište i dostupna je po cijeni od otprilike 184 tisuće kuna.

16/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.