Opel Karl – najmanji Opelov model

Opel je u nizozemskom Zaandamu prezentirao svoj novi model Karl, dostupan u varijanti s petero vrata. Novi Karl zamjenjuje Agilu u Opelovoj ponudi, a dizajnom pomalo podsjeća na novu Corsu. Automobil je dugačak 3675 milimetara, širok 1698 milimetara i visok 1476 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2385 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 215 litara, a može se dodatno povećati na 1013 litara, što spada u sam prosjek klase. Opel Karl pokreće najnoviji trocilindarski 1,0 litreni benzinski motor, koji razvija 75 konjskih snaga, stvoren upravo za ovaj automobil.

Automobil se može opremiti brojnim informatičkim i sigurnosnim tehnologijama , a u ponudi su dostupna tri paketa opreme: Essentia, Enjoy i Cosmo. Opel novim Karlom u klasi malenih gradskih automobila cilja na konkurente poput Volkswagen Up!-a, Citroena C1, Renault Twinga i Toyote Aygo. Novi Opelov model Karl na hrvatskom se tržištu očekuje u rujnu ove godine po početnoj cijeni od približno 71 tisuću kuna.

01/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.