Peugeot 308 – nova generacija s aktualnim trendovima

Nova generacija Peugeota 308 jedan je od prvih modela koji je od prethodnika preuzeo oznaku,  a to je jedino što je od njega naslijedio. Automobil je baziran na novoj i laganijoj modularnoj EMP2 platformi. Novi Peugeot 308 krase konzervativne linije u kombinaciji s aktualnim dizajnerskim trendovima, koji su vidljivi već na prvi pogled. Automobil je dugačak 4253 milimetara, širok 1804 milimetara i visok 1457 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2620 milimetara.

Osnovni obujam prtljažnog prostora kod ovog automobila iznosi 470 litara. Što se tiče motora, novi Peugeot 308 dostupan je u varijantama s benzinskim motorima koji razvijaju od 82 do 156 konjskih snaga i dizelskim motorima koji razvijaju od 92 do 115 konjskih snaga. Raskošan paket opreme Style uključuje stražnje parkirne senzore, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu, tempomat, automatski dvozonski klima uređaj, višenamjenski zaslon osjetljiv na dodir, kromirane okvire bočnih prozora i 16-inčne aluminijske naplatke specifičnog izgleda.

Novi Peugeot 308 sa Style opremom dostupan je po cijeni od približno 143 tisuće kuna.

24/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.