Raspaljotka iz Škode – Ženeva Motor show

Škoda će na ovogodišnjem Ženevskom Motor showu predstaviti Monte Carlo verzije modela Citigo, Yeti i Rapid Spaceback, a uz to će i predstaviti dvije nove verijante Octavie. Cijelo predstavljanje predvodit će Octavia Scout i Vision C o kojem smo već napraviti detaljni osvrt. Monte Carlo verziji Fabije pridružuju se i Citigo, Yeti i Rapid Spaceback. Novi modeli dobit će 15′ do 17′ crne aluminijske naplatke, zatamljena stakla i unutrašnjosti u tamnim bojama. Yeti i Rapid Spaceback dobit će i krov u crnoj boji.

U unutrašnjosti kontrast tamnim bojama pružat će crveni šavovi na upravljaču, portska sjedala i prepoznatljiv dizajn materijala. Octavia će uz Scout varijantu dobiti i L&K verziju koja nosi ime po osnivačima kompanije Laurin i Klement. Dostupna će biti u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi. L&K verzija uključuje 18′ aluminijske naplatke, bi-xenon svjetla, LED dnevna svjetla i LED stražnja svjetla, smeđa kožna/alkantara sjedala i Canton ozvučenje.

Octavia L&K bit će dostupna s 1.8 litrenim benzinskim motorom s 132kW i 2.0 litrenim dizelskim motorom s 110 ili 135kW. Uz L&K verziju, bit će predstavljena i Octavia G-Tec s pogonom na plin. U novom G-Tec je 1.4 litreni motor s četri cilindra i 81kW i može se voziti na plin ili na benzin. U Škodi tvrde da Octavia sa punim spremnikom benzina može proći 920km, a pun spremnik plina dodaje još 410km što ukupno čini impresivnih 1330km.

Neznamo za Vas, ali mi u Auto-mane.com željno očekujemo ove novitete cijenovno prihvatljive Škode.

06/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.