Renault Alpine – premijera konceptnog modela Alpine Celebration

Renault je nedavno na Le Mansu predstavio konceptni model Alpine Celebration s kojim se obilježava šezdeseti rođendan branda Alpine. Ovaj automobil je moderna interpretacija klasičnog A110 Berlinetta, a krase ga dvostruka prednja svjetla, zaobljena linija krova i prepoznatljiv stražnji kraj. Novi konceptni model Alpine Celebration s prethodnim modelom dijeli poznatu kombinaciju plave i narančaste boje.

Detalji o tehničkim karakteristikama ovog modela za sada još nisu poznati, a pretpostavlja se da će biti pokretan četverocilindarskim 1,6 litrenim turbobenzinskim motorom koji će razvijati oko 300 konjskih snaga, s pogonom na stražnje kotače. Očekuje se da će osnovni model nositi naziv AS1 ili Alpine Sport 1 i prilikom izlaska na tržište će stajati otprilike 230 tisuća kuna, a proizvodnja će započeti krajem 2016. godine u francuskom Dieppeu.

24/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.