Renault Laguna – četvrta generacija francuske limuzine

Renault će u rujnu 2015. godine na sajmu automobila u Frankfurtu predstaviti novu, četvrtu generaciju Lagune. Automobil će se temeljiti na platformi CMF-C/D, koja se također koristi za novi Espace. Novu Lagunu krasit će atraktivniji dizajn s prepoznatljivim Renaultovim izgledom, koji je stvorio dizajnerski tim predvođen Laurensom Van der Ackeom. Što se tiče motora, očekuje se da će nova Laguna biti dostupna u varijantama s benzinskim motorima koji će razvijati od 130 do 180 konjskih snaga i dizelskim motorima koji će razvijati od 110 do 200 konjskih snaga, a osim toga će također biti dostupna i hibridna verzija.

Četvrta generacija Lagune će ponuditi raskošne pakete opreme, a neke od komponenti opreme koje svakako vrijedi izdvojiti su najnovija generacija R-Link 2 infotainment sustava i Bosse audio sustav. Renault novom Lagunom cilja na konkurenciju poput Mazde 6 i Volkswagen Passata. Za sada još nije poznato hoće li se nova generacija francuske limuzine prilikom izlaska na tržište i dalje prodavati pod istim imenom ili će promijeniti naziv modela.

Četvrta generacija Renault Lagune na tržištu se očekuje krajem 2015. godine, a predviđa se da će biti jeftinija u odnosu na njemačke limuzine.

02/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.