Renault Talisman – zamjena za Lagunu i Latitude

 

Renault će na sajmu automobila u Frankfurtu u rujnu ove godine predstaviti novi model Talisman, a samim time ostvarena je i pretpostavka da će se nasljednik Lagune prodavati pod novim nazivom, koji će od sada službeno biti nasljednik Lagune, ali i Latituda. Naziv novog Renaultovog modela nije novitet, jer je Renault ovaj naziv već koristio na kineskom tržištu za trenutni model Latitude, a isti naziv nosio je i koncept iz 2001. godine.

Očekuje se da će Renault Talisman biti veći od trenutnog modela Lagune, a temeljit će se na CMF platformi razvijenoj u suradnji s Nissanom. Poznato je još da se model planira nakon limuzine proizvoditi i u karavanskoj inačici. Što se tiče motora, očekuje se da će novi Talisman biti dostupan u varijantama s 1,6 litrenim turbobenzinskim motorima koji će razvijati od 150 do 200 konjskih snaga i 1,6 litrenim dizelskim motorima koji će razvijati od 110 do 160 konjskih snaga.

Francuski proizvođač novim Talismanom želi podići svoja očekivanja na malo višu razinu. Automobil će se proizvoditi u tvornici Georges Besse u Francuskoj i na tržištu se očekuje krajem ove godine. Konkretniji detalji o tehničkim karakteristikama novog Talismana bit će poznati nakon službene premijere.

07/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.