Renault Twingo – malen izvana i velik iznutra

Renault Twingo treće generacije temelji se na potpuno drugačijem konceptu izgradnje od ostalih modela u klasi, a dostupan je u varijanti s petero vrata, stražnjim pogonom i motorom smještenim na stražnjem dijelu vozila. Automobil je razvijen u suradnji s Mercedesom i dijeli platformu sa novim Smartovima ForTwo i ForFour. Ovo je jedan od rijetkih automobila koji je po svojim vozačkim karakteristikama najpribližniji kartingu.

Automobil je dugačak 3595 milimetara, širok 1646 milimetara i visok 1554 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2492 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 188 litara te se može povećati preklapanjem stražnjih sjedala na dodatnih 980 litara, a moguće je preklopiti i prednja sjedala čime se dobiva 2310 milimetara ravne površine.

Što se tiče motora, u ponudi su dostupna dva trocilindarska benzinska motora, uparena s peterostupanjskim ručnim mjenjačem, koji razvijaju od 70 do 90 konjskih snaga. Kod treće generacije Renault Twinga u ponudi su dostupna četiri paketa opreme: Authentique, Expression, Dynamique i Sport.

Osnovni model Twinga sa slabijim benzinskim motorom dostupan je po cijeni od približno 65 tisuća kuna, a za najopremljeniji Twingo s jačim motorom potrebno je izdvojiti približno 89 tisuća kuna.

06/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.