SEAT Leon hatchback – novi sportski body kit

SEAT je predstavio novi sportski body kit za Leon hatchback. Izrađen je u dizajnerskom studiju Seata u Barceloni, paket uključuje novi prednji branik, bočne pragove, krovni spojler te stražnji branik s kontrasnim crnim difuzorom. Paket je dostupan u modelu s pet i tri vrata te obiteljskom hatchbacku daje močan i dinamičan izgled , čime podsjeća na vrh ponude SEAT Cupru.

Paket uključuje i dvostruke ispušne cijevi i 19-inčne aluminijske naplatke dal u crnoj il srebrnoj boji. Svi elementi paketa mogu se kupiti i kombinirati i pojedinačno što je odlično želite li malo dotjerati svoj Leon. Cijene su jednake za model s pet i sa tri vrata. Paleta motora za Leon s ovim body kitom je kod oba modela jednaka te uključuje 1.2-litarski TSI motor sa 104 KS, 1.4 TSI sa 138 KS i 1.8 TSI sa 177 KS. Od dizel motora na izbor su 1.6 TDI sa 104 KS i 2.0 TDI sa 148 KS.

Oba motora mogu se kombinirati sa ručnim mjenjačem ili sa DSG automatskim mjenjačem.

17/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.