Seat priprema novi kompaktni crossover na osnovi Ibize

Seat je nedavno redizajnirao aktualnu inačicu Ibize čime joj je produžio tržišni vijek za još nekoliko godina, a time je španjolski proizvođač pridobio potrebno vrijeme za razvoj njene nove generacije. Četvrta generacija Ibize trebala bi otići s tržišta početkom sljedeće godine, a na njeno bi mjesto trebao doći novi model koji će se prema trenutnim nagađanjima preobraziti u kompaktni crossover koji će biti temeljen na petoj generaciji Seat Ibize koja dolazi za dvije godine, a nova Ibiza će dizajnom još više biti sličnija Leonu.

Peta generacija Seat Ibize koja dolazi za dvije godine će bit će temelj za još jedan Seatov SUV. Ovaj model će se kao i ostali srodnici iz Volkswagenove obitelji bazirati na MQB platformi i bit će pokretan već poznatim TSI I TDI motorima. Standardni pogon će biti na prednje kotače, a za sada još nije poznato hoće li se ponuditi i opcija pogona na sva četiri kotača.

Ibizin crossover kupcima bi trebao biti dostupan najranije u drugoj polovici 2017. godine.

27/05/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.