Škoda Fabia – treća generacija

Treća generacija Škode Fabije većim dijelom podsjeća na prethodnu generaciju, kako dizajnom, tako i ponašanjem na cesti. Automobil je dužine 399 centimetara, širine 173 centimetara, visine 146,5 centimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 247 centimetara. Obujmom prtljažnog prostora u iznosu od 330 litara, s mogućnošću povećanja na maksimalnih 1150 litara preklapanjem stražnjih sjedala , nova generacija Fabije dominira u svojoj klasi.

Što se tiče motora, u ponudi su 1.2 TSI turbobenzinski motori u rasponu od 90 do 110 konjskih snaga, a osim toga također je dostupan i najslabiji trocilindarski 1,0 litreni benzinski motor koji razvija 60 konjskih snaga. Prosječna potrošnja goriva iznosi 6,2 litara na 100 kilometara. Novi model Fabije za upravljačem i na stražnjoj klupi nudi više prostora od starijeg modela, instrumenti su pregledniji i sjedala su udobnija.

Dostupni su paketi opreme Active i najraskošniji Style, a neke komponente dostupne uz doplatu su stražnji parkirni senzori, Climatronic, radio Bolero sa Škoda Surround zvučnim sustavom, veliki panoramski stakleni krov te 17-inčni aluminijski naplaci.

Cijena nove, treće generacije Škode Fabije iznosi otprilike 130 tisuća kuna s doplatama, dok su modeli sa siromašnijim opremom značajno jeftiniji.

16/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.