Skroman ured nema šta! – Brabus 800 iBusiness

Na auto salonu u Ženevi predstavljen je Brabus 800 iBusiness, a iza naziva Brabus 800 iBusiness krije se terenac svih terenaca Mercedes-Benz G65 AMG. Iza naziva iBusiness krije se asortiman Apple proizvoda te će kupci ovog terenca moći uživati u korištenju uređaja kao što su iPad Mini, Mac Mini, iPod Touch te Apple TV. Na središnjoj konzoli smješten je 15,6-inčni LCD monitor, a u tako bogatoj multimedijskoj opremi neizostavan je i vrhunski audio-sustav.

Unutrašnjost je presvučena crnom kožom kombiniranom sa crvenim šavovima kako bi odgovarala Brabusovom logu. Pragovi su osvjetljeni, papučice su aluminijske, a stražnja sjedala su zasebna. Na karoseriji se posebno ističu prošireni blatobrani, usisnik zraka na poklopcu motora , nova maska hladnjaka, zatamnjena kućišta prednjih svjetala i 23-inčni aluminijski naplatci. Brabus 800 pokreće 6.0-litarski V12 motor koji razvija 800 KS.

Za ovu izvedbu korišteni su novi turbo kompresori i sportski ispušni sustav od nehrđajućeg čelika te četiri nova međuhladnjaka. Maksimalna brzina automobila je 250 km/h, ali više fascinira podatak das u mu za ubrzanje od 0 do 100km/h potrebne 4,2 sekunde.

14/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.