Suzuki Vitara – četvrta generacija u crossover varijanti

Nova Vitara dizajnom se posve razlikuje od prethodne generacije, a većinu tehničkih komponenti, kao i platformu, dijeli s modelom SX4 S-Cross. Automobil je dugačak 4175 milimetara, širok 1775 milimetra i visok 1610 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2500 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 375 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala može se povećati na dodatnih 1120 litara. Što se tiče motora, u ponudi su dostupni 1,6 litreni četverocilindarski benzinski motor koji razvija 120 konjskih snaga i 1,6 litreni četverocilindarski turbodizelski motor koji također razvija 120 konjskih snaga.

Vozači mogu birati između četiri različitih načina vožnje: Auto, Sport, Snow i Lock. Neke od komponenti uključene u serijsku opremu su tempomat, sedam zračnih jastuka, automatski klima uređaj te nekoliko aktivnih sigurnosnih sustava. Glavnu konkurenciju Vitari predstavljaju Nissan Juke, Mazda CX-3 i Renault Captur.

Suzuki Vitara dostupna je po cijeni od približno 111 tisuća kuna za osnovni model, a sve raspoložive količine do kraja godine već su rasprodane.

29/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.