Sve se nema, a kupuje se – Bugatti Veyron «Legends» Edition

Kada se pogleda statistika u prodaji vozila, Bugatti je jedan od najslabijih na svijetu. Unatoč tome, na cestama se trenutno nalazi više Bugatti Veyron modela nego je bilo planirano, a uskoro će im se pridružiti još tri koji će nositi prestižnu oznaku Legends Edition. Zadnja 3 modela Legends Edition Veyrona prodana su odmah kada su bili i predstavljeni i to po cijeni od ogromnih 3 milijuna američkih dolara. Sada vidite zašto Bugatti ne prodaje puno automobila.

Prvi model Legends Edition Veyrona je bila verzija Jean-Pierre Wimille i kao i svi modeli Legends Edition, automobil je bio baziran na osnovnom Veyrron Grand Sport Vitesse modelu. Čovjek po kome je ovaj model dobio ime, Wimille, bio je francuski vozač utrka koji je u 30-im godinama proslog stoljeća doveo Bugatti do dvostuke pobjede na utrci 24 sata Le Mans. Drugi model Legends Edition Veyrona je bila verzija Jean Bugatti koja je ime dobila po najstarijem sinu Ettore-a Bugattija koji je nakratko vodio Bugatti sve do svoje iznenadne smrti na testiranju Type 57 automobila za Le Mans utrku.

Treći model Legends Edition Veyrona je bila verzija Meo Constantini koja je bila posvećena Bartolomeu Constantinu koji je 8 godina vodio Bugattijev odjel za motora između 1920. i 1930. godine. Kako će se zvati nova tri modela Legends Edition Veyrona i kome će biti posvećeni samo ljudi u Bugattiju znaju.

Iako s tako paprenom cijenom, ne sumnjamo da se automobili neće prodati odmah kada ih Bugatti predstavi.

03/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.