Sve više je previše! – Bentley SUV dolazi 2016.godine

 

Bentley je 2012.godine na autosalonu u Ženevi predstavio koncept prvog Bentley SUV-a pod imenom EXP 9 F, no njegovim dizajnom nisu oduševili. Tako je ovih dana Bentley objavio teaser za prvi Bentleyev crossover i kako tvrde bit će najluksuzniji i najmoćniji SUV na tržištu. Već prednja strana dizajna razlikuje se od koncepta iz 2012.godine koji je imao dva prednja svjetla, dok je na novim fotografijama jasno vidljivo da će SUV imati četiri prednja svjetla te prepoznatljivu Bentley masku.

Bit će napravljen na platformi Volkswagen grupe isto kao i nova generacija Audija Q7, Porsche Cayenne, VW Touareg i novi SUV koji stiže iz Lamborghinija. Najavljuju da će imati iste off-road karakteristike kao i Range Rover. Bit će ponuđen sa 4,5 i 7 sjedala, a kako neki izvori tvrde da će nositi ime Falcon. Bentleyev SUV pokretat će 6.0-litarski V12 motori i 4.0-litarski V8 motor sa dva turbopunjača. Među ponudom motora mogao bi se naći i dizel motor.

U planu je i plug-in hibrid koji će na tržište stići 2018.godine.

22/03/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“

AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.